joi, 5 februarie 2009

Cele 2 momente minunate din viata unui om

Aceste momente sunt :
1. Cand te nasti
2. Cand iti dai seama de ce te-ai nascut.
Constientizarea, aflarea scopului se aseamana cu momentul cand te indragostesti. Dupa momentul descoperirii "DE CE-ului" urmeaza partea plina de actiune "CUM" voi transpune in realitate scopul. Scopul principal se imparte in scopuri intermediare ce pot fi cuantificate si observate pentru atingerea obiectivului final.
In vremurile pe care traim, mai are cineva dispozitia sa se gandeasca, fie si in gluma, la descoperirea scopului sau ? Absolut ca nu. Tocmai de aceea trebuie sa faci ceva diferit, sa iesi din rutina si astfel sa-ti creezi un canal de evadare din Matrice.
Planand deasupra "sistemului" poti vedea altfel lucrurile. Scoala te invata sa gandesti rational, ingradindu-ti orice posibilitate de exprimare libera. Cand mergi la bancomat, singurul lucru care te intreaba este codul PIN , nu cate exercitii ai rezolvat sau ce medii ai avut la materiile cu stiinte exacte. Poti sa obtii o diploma in economie dar tu sa nu stii cum se castiga banii.
Banii sunt doar o idee. Ceea ce ai in minte determina ceea ce ai in mana . Hartiile pe care le impaturesti si le pui in buzunar nu sunt bani. Sunt doar simple hartii cu cerneala pe ele. Reprezinta bani, dar nu sunt bani. Cand iti doresti ceva, acel lucru, apare mai intai in mintea ta.
Fa-ti un scop din a-ti afla scopul pentru care te-ai nascut. Asa cum spunea Rex Renfrow si o spunea bine de tot : Cand vei stii ceea ce nu stii ca stii, atunci te vei schimba.

Un comentariu:

George Toma spunea...

Ai auzit despre asigurarile de locuinta obligatorii?
Este o taxa impusa de stat, dar si o oportunitate extraordinara pentru colaboratori!
Din ianuarie 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale (prin legea 260/2008). Peste 8 milioane de proprietarii sunt obligati sa plateasca 10 EURO sau 20 EURO/an pentru asigurarea locuintei. Cei care nu doresc sa incheie asigurarea vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 de lei. In cateva luni de zile toate locuintele trebuie sa fie asigurate.
Vrei sa castigi bani in doar cateva luni de zile?
Inregistreaza-te in echipa noastra! Compania TOP Training System ne pune la dispozitie platforma reforma-asigurarilor.ro prin care ne ofera informatii, norme legislative si ultimele stiri din domeniul asigurarilor obligatorii de locuinta. Astfel clientii nostrii pot lua o decizie in cunostinta de cauza.Colaboreaza cu noi pentru a beneficia de informatii complete si de o reducere la asigurarea obligatorie.
Ai posibilitatea de a castiga sume importante de bani daca ne recomanzi potentiali clienti (prieteni, cunoscuti, vecini, etc.) sau dezvolti online o echipa de colaboratori.
Avantajele colaboratorilor nostrii:
• vom colabora cu cele mai renumite si profitabile societati de asigurari
• birou virtual si o platforma online pentru dezvoltarea unei echipe de clienti si agenti colaboratori
• un sistem de cariera motivant , pregatire, traininguri, materiale ajutatoare
• nu avem concurenta online
• Complet GRATUIT !!
Inregistreaza-te acum : http://www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=19
Daca nu merge link-ul selectati-l si apoi copiati-l in bara de adresa .
Dupa inscriere pt mai multe detalii si pasii pe care ii ai de parcurs intra la " download" .
Pentru stat e o reforma, dar pentru tine e o SANSA ENORMA!
Persoanele pe care le veti inscrie va trebui sa le spuneti , ce v-am spus si eu dvs , sa intre in sectiune " download" pt mai multe detalii si trebuiesc sfatuite sa inscrie la randul lor minim 5 persoane dar cu cat mai multe ... cu atat mai bine . Colaboratori interesati , nu oameni care nu au habar despre ce e vorba ! Sunt in joc 15.000.000 euro care se impart intre colaboratorii care dezvolta o retea online .
NU MAI STATI PE GANDURI ! COLABORATORII SUNTEM NOI ! VA ASTEPT IN ECHIPA MEA :
Nivelul 1 – orice nou colaborator
Nivelul 2 – 10 colaboratori in echipa
Nivelul 3 – 50 colaboratori in echipa
Nivelul 4 – 150 colaboratori in echipa
VA DORESC MULT SUCCES!!